Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Vér és Könnyek

Etnikai feszültségek, háborúk, és elnyomás. Vér és könnyek minden mennyiségben a világ egzotikus helyeiről. Egy hírfüggő proli szemszögéből.

Friss topikok

Címkék

30y (1) Afrika (2) Al-Aszad (3) alavita (3) Aleppo (2) Amara (1) Amira (1) Ázsia (3) Barack Obama (1) Basr (1) Bejrút (1) berber (1) Berri (1) Boko (1) buddhizmus (1) Burma (1) csata (1) drog (1) dzsihád (1) dzsihad (1) Dzson (1) dzsungel (1) egyenjoguság (1) Észak (1) Fadela (1) fehér mudzsahedinek (1) FEMEN (1) feminizmus (1) franciák (1) Frangieh (1) Gemayel (1) háború (5) hajó (1) Haram (1) harc (1) Hezbollah (1) Igbo (1) insta (1) Irán (1) Iszlám (5) Jihad (1) John Kerry (1) kamikaze (1) Karen (1) katasztrófa (1) Kim (1) Kína (1) kommunizmus (1) Korea (1) közel-kelet (1) Közel-Kelet (3) kurdok (1) légicsapás (1) Libanon (1) Líbia (1) lol (1) mellek (1) Ne (1) népirtás (2) Nigéria (1) Nimitz (1) nukleáris (1) Obama (2) olaj (1) olajfolt (1) ópium (1) Osama Bin Laden (1) polgár (1) repülőgép-hordózó (1) Rohingja (1) RPG-7 (1) Sabina Selimovic (1) Samra Kesinovic (1) selfie (1) Shan (1) Shell (1) Száhel (1) Szaud Arabia (1) Szíria (4) szunni (1) T-72 (1) tengeri (1) terrorizmus (2) Thaiföld (1) tinik (1) tuareg (2) Tunézia (2) ujságírok (1) Un (1) ütközet (1) városi harc (1) videó (1) Win (1) yolo (1) Yoruba (1) Címkefelhő

Ukrajna és a gyengeség ereje

2014.02.20. 17:36 Körzeti Meghízott

Ismét kiváló dolgok történnek a környéken, és kezdjük megint megérteni mit jelent európainak lenni. Kiváló akkor, hogy ha egy dagadt kocka vagy, aki 27 négyzetméteren él, nincs pénze, felesége, gyerekei és úgy élete általában, viszont Excel táblázatokat tölt ki munkaidőben, utál fürdeni, és szőr nő a nyakán. Bárki akármilyen fétis pornót meg tud nézni ma már nézni ingyen. De Jézus Szíve! Mennyire kevés jól kivitelezett urbánus gyalogos rohamot látni manapság! Európai pedig akkor, hogyha ezt azt jelenti, hogy felégetjük a gazdagok házait és lefejezzük a királyt: első Károlyt vagy Viktort – Janukovicsot, pihenhetsz AVH (tényleg ez a neve).

 

Érti mi a helyzet

Tegnap kirúgták a vezérkari főnököt, Vlagyimir Zámana vezérezredest, miután az elnök engedélyezte a hadsereg beavatkozását. Egészen biztosan azért mert nem volt hajlandó bevetni katonákat a tüntetők ellen. Ez azt jelenti, hogy jobban érti a negyedik generációs hadviselést, mint a főnöke, továbbá lehet, hogy olvasta Szun-Cét: „Éppen ezért: ha a harcról szóló tanítás biztos győzelmet ígér, akkor mindig felvehetjük a harcot, még ha az uralkodó azt mondja is, hogy ne harcoljunk. De ha a harcról szóló tanítás csak vereséget helyez kilátásba, akkor semmiképpen sem szabad harcba bocsátkoznunk, hiába mondja azt az uralkodó, hogy most pedig harcolnunk kell.” (Szun-Ce: A hadviselés törvényei 10. fejezet)

De miért is veszítene valaki, akinek vannak tankjai, repülői, páncélozott csapatszállítói, mesterlövészei az ellen, aki elkobzott pajzsokkal és sállal támad? Nos, pontosan azért, amiért az izraeliek vesztettek kétezer-nyolcban és az irániak nyertek nyolcvannyolcban. A modern hadtudomány ezt úgy hívja, hogy a gyengeség ereje (power of weakness). A kifejezést a kiváló hadtudós, az izraeli Martin Van Creveld találta ki. Bár a Changing Face of Warnak nincs magyar fordítása (micsoda szégyen), ebben a cikkben is ír róla, az iraki háború kapcsán:

 „In private life, an adult who keeps beating down on a five year old – even such a one as originally attacked him with a knife – will be perceived as committing a crime; therefore he will lose the support of bystanders and end up by being arrested, tried and convicted. In international life, an armed force that keeps beating down on a weaker opponent will be seen as committing a series of crimes; therefore it will end up by losing the support of its allies, its own people, and its own troops.

 Depending on the quality of the forces – whether they are draftees or professionals, the effectiveness of the propaganda machine, the nature of the political process, and so on – things may happen quickly or take a long time to mature. However, the outcome is always the same. He (or she) who does not understand this does not understand anything about war; or, indeed, human nature.”

 

Az angolul nem tudóknak:

„A magánszférában, hogyha egy felnőtt folyamatosan bántalmaz egy öt évest – még akkor is, hogyha az előtte késsel támadt rá – úgy fog megjelenni, mint bűnöző. Tehát letartóztatják, vád alá helyezik, és társadalmi megvetés tárgya lesz. Nemzetközileg, az a fegyveres erő amely nála gyengébb ellenféllel harcol ugyanígy bűnelkövetőnek fog tűnni. Ebből következően elveszti a szövetségesei, a saját népe, és végül a saját erői támogatását.

 A fegyveres erők minőségétől függően -- legyenek azok sorozottak vagy hivatásosak, továbbá a propaganda hatékonyságától és a politikai folyamatoktól függően stb. – a végső stádium előbb vagy utóbb bekövetkezik. Amely lényegében mindig ugyanaz. Aki ezt nem érti, nem tud semmit a háborúról vagy az emberi természetről”

Nem érti mi a helyzet

Tehát látható, hogy az ukránok győzelme Majdanban valójában ott van a BMP-k kerekei között. Minden egyes tüntető, akit a mesterlövészek megölnek, és lefilmezik, egy újabb szög Janukovicsék koporsójában. Egy idő után akármekkora orosz barát valaki, ha szomszédját lelövik, vagy elkobozzák a házát és lőállásnak használják, esetleg lekötik nála a vizet, egyszerűen kevésbé lesz lelkes, és a végén „dezertál”. Az ukrán lázadók pedig nagyon okosan nem rendeznek saját pogromokat, hiába ijesztgettek a fasisztákkal. Ha okosak nem is fogják elkezdeni és nem lesz belőlük Szíria és Libanon.

A mérsékelten rossz hír nekik az, hogy pontosan a fent vázolt szabályok miatt nem fog segíteni nekik senki. Mert akárki szánna el magát katonai lépésre az egyértelműen károsan hatna a saját ügyére.

Mindezt figyelembe véve megállapítható, hogy ez inkább egy utolsó kétségbeesett próbálkozás azért, hogy Janukovics megőrizze a hatalmát, nem pedig hatékony pacifizálás. Az internet, és a média véget vetett ezeknek a bolsevik és náci módszereknek, amik amnesztiát kínálnak egy gyengébb félnek azért, hogy addig felkészíthessék a „nagy átkaroló hadműveletet". Az új vezérkari főnök Jurij Iljin, a saját érdekében reménykedhet benne, hogy elolvasta a kötelezőket. Mert minél jobban kapálódznak és minél forróbbak az „erősek”, annál többet fognak belőlük a tűzre rakni.

Gyerünk Ukrajna fordíts oda a másik orcádat! Csak legyél benne biztos, hogy közben filmeznek!

56 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vereskonnyek.blog.hu/api/trackback/id/tr705824396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2014.02.20. 19:40:35

Jó sok ember meghal azért, hogy egy másik csapat gazember kerüljön hatalomra és lopja szét az országot. Aztán eltelik pár év, a nép ismét rájön hogy csőbe húzták, újabb forradalom újabb rakás halott, újabb tolvajbanda...

2014.02.20. 19:44:33

Az oroszok az elején cseszegették már Janukovicsot, hogy álljon a sarkára, mert ez lesz belőle. Akkor húzta-halasztotta, most meg itt tart. Azért tartom érdekesnek, hogy negyven vagonnyi katonát rendeltek Kijevbe, mert az Ukrán alkotmány egész világosan leírja, hogy a katonaságot nem lehet a lakosság ellen bevetni. Semmilyen körülmények közt. Pont. A katonaság feje, akit leváltottak, pont ezért váltották le, mert egy vele készült interjúban is olvasható, hogy pont ezt az alkotmányos dolgot emlegeti. Azaz nem akarta a lakosságot (ok, nevezzük így) ledaráltatni. Nem lennék azoknak a mesterlövészeknek a helyében, akiket élve levezetnek a tetőről a tüntetők. Ma beszéltem egy ukrán barátommal, ő a mi országhatárunkhoz közel lakik és ő is említette, hogy errefele semmi gáz nincs. Viszont ő is mondta, hogy a nyugat fizeti szó szerint az egészet, napidíjat adnak, ha tüntet valaki és nem is rosszat a helyi tekintetben. Nyugat Ukrajna amúgy is a tüntetőkhöz húz, itt a rendőrök sem ellenségesek, sőt több helyen már most leszögezték, hogy egyszerűen nem hajlandóak fellépni az emberek ellen. Állítólag kirámoltak egy komplett laktanyát, 1100 gépfegyvert és rengeteg lőszert vittek el. Nem volt ellenállás. Mindenesetre ez az ökör Janukovics addig hagyta eszkalálódni ezt az egész konfliktust, hogy most már innen nincs visszaút, nincs pardon. A következő az lesz, hogy vajon az elszakadást mindenképpen előtérbe helyező (és akiknek ez a mostani helyzet ehhez pont kapóra is jött) csoport mennyire lesz erőszakos és erre az Oroszok vajon mit lépnek? Mert hogy nekik kelet Ukrajna stratégiailag kell, az tuti.

Szelid sunmalac 2014.02.20. 19:48:14

@midnight coder: Igy van! Inkabb uljenek a seggukon, hagyjak, hogy eloskodjenek rajtuk, mikozben nyomorognak, fogjak be a pofajukat es begessenek. Honnan is ismeros ez?

Szelid sunmalac 2014.02.20. 19:50:34

@Brandon Frazer: En meg azt hallottam, hogy a kormanyparti mesterloveszeknek egeszen jo penzt fizetnek azert, hogy halomra lojenek civileket. A videokat amik fent vannak a neten nehez am meghamisitani. Amikor azt mutatjak, hogy csak es kizarolag pajzsokkal feszerelet civilek mennek egy darabig, majd szep sorban lovik le oket haztetokrol...

2014.02.20. 19:54:34

@Szelid sunmalac: Sehol nem állítottam, hogy nem így van, sőt a kettő nem zárja ki egymást, úgy is mondhatnám, hogy semmi köze egymáshoz. Vagy meg is kérdezhetném, hogy ezt vajon miért nekem írtad egyáltalán?

jet set 2014.02.20. 19:57:41

@Szelid sunmalac: A rendőrök pedig magukat lőtték fejbe, nem is a szelíd, ártatlan, maszkos tüntetők.

Szelid sunmalac 2014.02.20. 19:58:37

@Brandon Frazer: Miert, miert? Mindig ezek a hulye kerdesek! Azert, mert az elsonek mar irtam es te voltal a sorban a kovetkezo! Maganak csak nem irhatom, nem?!

Szelid sunmalac 2014.02.20. 20:00:48

@jet set: Akkor most turd fel a netet (nem lesz nehez) aztan nezd meg ki lott eloszor kire, es mi a halottak aranya. De tudod mit? Ha te mondjuk szulo lennel (Isten ments, hogy szaporodj!), a gyereked meg lelone egy tetorol egy olyan ember, akinek elvileg vedenie es szolgalnia kene teged, annak a szavara, akit te elvileg megvalasztottal, hogy kepviseljen teged, majd a kezed koze kerulne ez az ember, akkor majd beszelgethetnenk errol megint.

zobod 2014.02.20. 20:04:14

Elég optimista vagy... senki nem lesz szomorú, ha ezt a saját lakosságát lövető szarjankó Janukovicsot megbuktatják, de szerintem nem olyan vége lesz ennek a történetnek, aminek mindenki örül. Egyiptomban Mubarak elzavarása úgy végződött, hogy előbb jött egy muszlim szélsőséges, aztán meg egy katonai diktatúra. Most ott vannak, ahonnan indultak, csak másik fejre került a csörgősipka. Lehet, hogy Ukrajnában is így lesz, a hadsereg most csak kivár, míg végül hihető lesz hogy az ország területi integritása kerül veszélybe, akkor szétcsapnak mindenkit, és egy szava nem lehet senkinek elvégre egy ország szétesése vagy polgárháborúja olyan veszély amit csak a hadsereg tud - ha tud - elhárítani... aztán majd múlnak az évek, az elmúlt két évtized politikusainak rokonaiból lett oligarchák helyébe jönnek a junta rokonaiból lett oligarchák, a Nyugat és Oroszország ugyanúgy játszani fogja a pitiáner játszmákat hogy melyik befolyási övezet a domináns Ukrajnában, az ukránok tömegei meg ugyanabban a helyzetben lesznek mint voltak.

Pan Modry 2014.02.20. 20:05:49

Nos, a bayer v bencsik nevu fideszes gennylada is lelovette volna ader palotajanak megmaszoit, ez jol bearazza a fideszes szerviliseket.

Pan Modry 2014.02.20. 20:08:02

@Brandon Frazer:
Mi lesz ha az oroszok orbant fogjak cseszegetni? Majd a bayer es bencsik felek tapsolni fognak ahogy a tek halomra lovi a fidesz ellenzeket putyin keresere.

jet set 2014.02.20. 20:09:20

@Szelid sunmalac: Tudod, mit? Dögölj meg! Mi jogosít fel bárkit is, hogy egy lelőjön egy ártatlan rendőrt?

Szelid sunmalac 2014.02.20. 20:10:24

Egyebkent arrol miert nem latok sehol semmit, hogy vajon a mi kulugyunk es kormanyunk hogyan is foglal allast ebben az egesz ugyben? Csak mert erdekes lenne tudni. Addig oke, hogy varjuk a menekulteket, de mondjuk amikor a lengyelek, nemetek, oroszok meg csomo mindenki megprobal kozvetiteni, mi, mint szomszedos orszag ilyenkor hol vagyunk?

Szelid sunmalac 2014.02.20. 20:11:37

@jet set: Tudod mit? Dogolj meg te! Mi jogosit fel barkit is arra, hogy 65 civilt lojon le?
De megforditom: mi jogositotta fel 2006-ban a nemzetmento szabadsagharcosokat, hogy artatlan rendoroket dobaljanak teglaval es molotovkoktellal?

Szelid sunmalac 2014.02.20. 20:13:06

@jet set: Kibaszottul szar helyzetben vagy am baratom! Mert most dontened kell! Ha 2006-ban a csocseleknek volt igaza, akkor most az ukran tuntetok mellett kell allast foglalnod. Ha viszont most az ukran kormanynak van igaza, akkor 2006-ban jogos volt a rendorseg fellepese, mitobb, meg igencsak visszafogottak voltak!

Nem lennek most a helyedben!

Rwindx 2014.02.20. 20:29:02

@Szelid sunmalac: Nem értem ez miért "szar" helyzet. Teljesen egyértelmű (az nem hogy kinek van igaza), hogy az a rendvédelmis, aki fegyvertelen civilre lő, megkínoz, összever, az minimum háborús bűncselekményt követ el, totál függetlenül attól ki milyen oldalon áll.

Csak annak szar helyzet eldönteni hogyan ítélje meg, aki mindig oldalakban gondolkodik.

2014.02.20. 20:32:55

@Szelid sunmalac: Milyen állást kellene foglalnia? Milyen menekültek? Hol? ne romboljon benned sok sejtet, ha azt mondom, hogy Nyugat-Ukrajnában a tüntetőket is csürhének tartják. Sokat elmond a dologról ez is. És én nem a TV-ből veszem ezt, hanem beszéltem sok emberrel, akik ott laknak. Vajon miért nem eszkalálódott ez az egész el az egész országban? Mert még egy utcában is teljesen eltérő véleményt hallhatsz, nem hogy az ország két végében. Hidd el, nem olyan egyszerű dolog ez.

gnme 2014.02.20. 20:33:17

a háborús bűnösöket (népre lövető) ilyen meszelt falnál szokták kivégezni sortűzzel

még a tűzparancs előtt

előtte lehet, még legyintenek egyet, de utána már nem

Szelid sunmalac 2014.02.20. 20:42:16

@Rwindx: Nagyon helyes! En is igy gondolom.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.20. 20:49:49

@Szelid sunmalac:

Ez teljesen így van.

2006-ban nálunk ugyanaz zajlott, mint ukrajnában, ráadásul ugyanazért, csak ott sokkal durvább a helyzet, és jobban elfajult.

Ugyanaz a kommunista utódpárt mely az ügynökhálózata segedelmével rátelepedett a gazdaságra élősködött az embereken, árulta ki bagóért az országot, és adósította erl a végletekig.

Az MSZP és Janukovics egy tőről fakadnak.

Nick Leeson 2014.02.20. 21:15:14

@Szelid sunmalac: Talán azért nem nyilatkozunk, mert mi a vesztes ligában játszunk! Egy kalap senkik vagyunk, akik éppen oda nyalnak ahol előny van! Ráadásul most tettük le voksunkat Putyin papa mellett!

Egyébként el vagyok képedve a Lengyeleken! 20-30 éve még a hibahatár közelében játszottak az összeurópai politika színpadján. Aztán pár éve olvastam egy jó cikket, arról, hogy nekünk miért nincs igazi "barátunk", pl. a Lengyelek. Akikkel az sok közös bulit jól lenyomtunk a történelem során. Akkor lett világos számomra, hogy a Lengyelek már rég nem abban a ligában játszanak amiben mi vagyunk. Ők komoly, erős, birodalomként akarnak Európa zászlaja alatt működni. Úgy, hogy a németekkel és a franciákkal egy kategóriában akarnak játszani.
És basszus akár hogy is nézem, most összehozták!
Az Unio két legerősebb államával együtt megy tárgyalni Lengyelország egy polgárháború ügyében!

Márpedig ez csak úgy működik, hogy van kellő katonai erő, gazdasági háttér, és politikai hatalom. És úgy látszik ezt a Franciák és a Németek is elismerik, hogy mindhárom megvan a Lengyeleknek!

Na erre varjatok gombot! Mi hol vagyunk ettől? Fényévekre!

gnme 2014.02.20. 21:22:22

@Nick Leeson: ne viccelj már, ha emberéletről van szó ott a tekk vagymi, kimegy a szomszédba (

mondjuk a szomszéd kutyája kibaxott hangosan ugat (tőlem lelőhetik, nem fogok sírni utána az biztos)

audival, mert a magyaroknak az az élet netovábbja, ha életében meg tud venni egy audit, (van félmillióért is) onnantól fejerábend van

mindent elért, csak szapulni kell a többit

a tekben már fejerábend van.. azért mennek a szomszédba, minek már ott precízkedni érted, hisz ott az audi

há' nem? há' de

magyarok

zobod 2014.02.20. 21:26:32

@Nick Leeson: nézz rá a térképre, meg olvasd el a lengyel külügyminiszter életrajzát, megérted miért viszik.

Ettől függetlenül Lengyelországnak nem is a mi ligánkban van a helye, mérete, lakosságszáma, földrajzi elhelyezkedése, és méreteiből is adódó GDP-je alapján sem.

Szúnyog 2014.02.20. 21:29:13

Egy biztos. Egy 46 milliós ország fővárosában pár ezren tüntetnek és küzdenek.

martineden 2014.02.20. 21:31:02

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Nem jol tudod.A csuti viktor es az ukran viktor fakad egy torol.Mind a ketto eladta az orszagat az oroszoknak

Szúnyog 2014.02.20. 21:31:31

@Nick Leeson:
1. A lengyel nem nagy betűvel írandó.
2. Lengyelország 40 milliós, s egész Nyugat-Ukrajna olyasmi számukra, mint nekünk Erdély.
3. Buta vagy.

Lovag Mihály 2014.02.20. 21:36:24

@Szelid sunmalac: 2014.02.20. 20:13:06

én se lennék a te helyedben, akik 2006-ban csőcselékek voltak azokért most a fajtád szimpátiatüntetéseket szervez (30-40 fős csicskalétszámmal)

Lovag Mihály 2014.02.20. 21:39:29

@Nick Leeson: 2014.02.20. 21:15:14

nézz rá egy európa térképre, és akkor rájössz, h mi miatt tárgyalnak a lengyelek a németekkel és a franciákkal. a te általad említett dolgokhoz semmi köze.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.20. 21:43:04

@martineden:

Hazudsz ahogy az MSZP csicskák általában..

Itthon is és ott is, az KGB-nek dolgozó titkosszolgálat spiclijei , ügynökei hálózták be a gazdasági életet, és árusították ki az országot.

Ez nálunk a pufajkás, a D-209-es ügynök, és a Gyurcsány nevű spicli vezette MSZP, ott pedig Janukovics.

A mostani események, a 2006-os eseményekkel állíthatóak párhuzamba.
Csak ott eldurvult a helyzet.

martineden 2014.02.20. 21:48:47

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ne hazudozz kocsog.A csuti cigany benyalt putyinnak a zsozsoert tovig.Te budos fideszcsicska meg a csuti ciganynak.Hazaarulo bagazs,pfujj

Nick Leeson 2014.02.20. 21:49:58

@Lovag Mihály: Ránéztem... ennyi erővel a románokkal is tárgyalhatnának.

martineden 2014.02.20. 21:51:34

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:Itthon is és ott is, az KGB-nek dolgozó titkosszolgálat spiclijei , ügynökei hálózták be a gazdasági életet, és árusították ki az országot....Most igazat irsz.AZTAN A CSUTI CIGANY BANDAJA EZERT AKADALYOZTA MEG AZ UGYNOKTORVENYT.FOSIK HOGY ELOKERULNEK A PAPIRJAI.

Nick Leeson 2014.02.20. 21:53:39

@Szúnyog:
1. leszarom a frusztrált net-es nyelvtantanárokat.
2. bocs, hogy nem vágom a lengyel nemzetiségi politikát 500 évre visszamenőleg.
3. a személyeskedésért külön pont a vérbeli tahónak!

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.20. 21:55:07

@martineden:

Hiába orfdibálsz, ettől még
- Horn Gyuszi komcsi pufajkás volt az, aki a nyuagati térnél 56-ban lövöldözött, és itthon a munkásőröket igazgatta, mint első miniszterelnök
- D-209 Medgyessy seggfej volt a kettes számú hazaároló komcsi MSZP-s miniszterelnök,
- Majd a Pécsi Dialógus csosportról jelentgető Elkúró, akinek az MSZMP KB intézte cserébe a vizsgáit: www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA

Ezzel szemben Orbán és felesége volt az akit kedvenc MSZP-s ex-ügynökeid megfigyeltek, és lakásukra poloskát helyeztek.

Szóval ezt beszoptad, ostoba kis Janukovics, és MSZP-t éltető ex-komcsi majom !

na4 2014.02.20. 22:00:42

Ahelyett, hogy szétverik az országukat, inkább állnának neki dolgozni. A magyar határt meg jó lesz lezárni.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.02.20. 22:02:36

Egész Európa támogatja a fasiszta puccsot. Hurrá!

martineden 2014.02.20. 22:04:19

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ezzel szemben Orbán és felesége volt az akit kedvenc MSZP-s ex-ügynökeid beszerveztek.A kovert meg szervezni sem kellett onkent jelentkezett

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.20. 22:07:39

@martineden:

Ezt szeretem az elhivatott MSZP csicskákban.

Olyat is képesek hazudni, aminek éppenhogy az ellenkezőjét lehet kutatók által feltárt ügynök jelentésekből bizonyítani.

Attól még hogy ostoba vagy mint az éjszaka, és hazudsz, mint a vízfolyás, az Elkúró Gyurcsány nevű főnököd érdekében, attól még nem a nap kering a föld körül, és nem az Orbán féle ellenzékiek jelentgettek a Gyurcsány féle spiclikről, hanem éppen fordítva.

martineden 2014.02.20. 22:09:07

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ne erolkodj hazaarulo fideszkocsog.A csuti cigany eladta az orszagot,nem veletlen mert budos komcsi mind egy szalig ,veled egyutt .KISZ titkar es parttitkar volt mindegyik.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.20. 22:11:08

@martineden:

Dejszen az ország az MSZP alatt került több, mint 82%-os GDP arányos eladósosodottságba, az MSZP alatt duplázódott meg a munkanélküliségi ráta, és a privatizáció 80%-át is az MSZP vezényelte le.

Ahogy a külföldi tartozásokat, pl orosz államadósság is az MSZP kótyavetyélte el.

bloggerman77 2014.02.20. 22:11:56

Az milyen szép lesz, ha azok a kardos kozákok elkezdik üldözni példának okáért az ungvári magyarokat.

A forradalmárék ideológiai társai járnak Lembergből meggyalázni a vereckei emlékművet, meg "Magyarok haza!" feliratokat felsprézni a falakra.

martineden 2014.02.20. 22:12:26

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:s nem az Orbán féle ellenzékiek jelentgettek ...Erdekes.Megis a csuti cigany fele komcsi sopredek akadalyozta meg az ugynoktorvenyt.Nem veletlenul.Azert elobb utobb elokerulnek a papirok.Hazaarulo sopredek ,eladtatok az orszagot az oroszoknak,pfujj budos fideszcsicska

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.20. 22:13:41

@martineden:

Egy újabb link csakhogy tanuljál:
index.hu/gazdasag/2014/01/20/roszatom/
A Roszatom erőművet épít Törökországban, Vietnamban, Ukrajnában, Indiában , Kínában,
Mozgolódik Jordániában, Mongóliában, Bangladesben, Argentínában, Finnországban. Urándúsítót üzemeltet Kazahsztánban, jelen van Ausztráliában, Tanzániában, Mexikóban, az Egyesült Államokban.

martineden 2014.02.20. 22:19:56

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: aokat sosrold akik kolcsont is toluk vettek fel.Az mind a pincsikutyaja putyinnak.Hazaarulo fidesz banda.pfujj

martineden 2014.02.20. 22:31:06

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: A házelnök a ZN.ua szerint családját Budapestre indította. Az RBC.ua szerint viszont egy charter járattal maga Vlagyimir Ribak is elhagyta...Na az egyik patkany a masikhoz menekul.Pfujj hazaarulo fideszkocsogok

zobod 2014.02.20. 22:51:11

@martineden: menekülnek ezek mindenfelé. A lényeg, hogy túllépjenek ezen a helyzeten, legyen béke és nyugalom, mert ha egy polgárháborúban valaki az ukrán gázvezetéket kezdte volna el támadni vagy felette az irányítást megszerezni, akkor arra mi is nagyon ráfaragtunk volna. Egy menekülthullámra, vagy éppen az ukrán összeomlásra is.

J.László 2014.02.20. 23:26:02

@Nick Leeson:
Uramisten, de setét vagy. Már elnézést.

1. Lengyelország a büdös életben nem lesz egy súlycsoportban Németországgal. De még Franciaországgal sem.

2. Ukrajna a lengyeleknek olyan, mint nekünk Erdély. A régi (1772 előtti) Lengyelország évszázadokig uralta Ukrajna nagy részét, de 1918 és 1939 között is Galiciának ma Ukrajnához tartozó területeit. Plusz lengyel kisebbség él Ukrajnában. Jó, nem sok, de élnek ott lengyelek.

3. Mivel a lengyel diplomácia nem olyan töketlen béna fasz, mint a magyar, hiszen ott már rég kisöpörték az ÁVH-s porontyokat a külügyből, közvetlenül érdekelt országként beleszólást kér magának az ügyekbe. Lám, meg is kapja. Gyanítom, inkább a németeknek, mint a franciáknak köszönhetően.

bgp 2014.02.20. 23:27:49

"Gyerünk Ukrajna fordíts oda a másik orcádat! Csak legyél benne biztos, hogy közben filmeznek!"

Még sok fiatal lány vére fog elfolyni mire ennek vége lesz. Kár értük.

bgp 2014.02.20. 23:29:45

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Érdekes módon mégis Janukovicsot támogatjátok. Gondolom, mert oroszbarátok vagytok mindketten :D

J.László 2014.02.20. 23:41:08

@Nick Leeson:
Ja, még azt kifelejtettem, hogy az ukránok úgy utálják a lengyeleket, mint a bűnt. Az oroszpárti ukránok is, meg a nyugatpárti ukránok is, meg az ukránpárti ukránok is.

Az oroszok is k...-ra utálják őket, akiknek szintén olyan Ukrajna, mint nekünk Erdély (ez különben a legnagyobb vicc az egészben: mindkét nagy szomszédja szegről-végről a sajátjának tekinti Ukrajnát). A tigris bajszát ráncigálni pedig veszélyes lehet.

Így nézve már nem is olyan biztos, hogy bölcs dolog lenne a lengyelek részéről belenyúlni egy nagyhatalmi játszmának tűnő darázsfészekbe.

Szúnyog 2014.02.21. 00:22:46

@J.László: a lengyelekhez most nem merne nyúlni senki.
Egyszerűen nem értem, mit gondolnak "a nyugaton", mi lehet ennek a vége. Egy Janukovics 2? Akkor előbbre van a nyugat? Vagy egy nyugatos vezető? Akkor nem lesz pénz és gáz, ebből következően jöhet Janukovics 2.
Nem kéne az orosz bajszot húzogatni, elég türelmesek voltak az elmúlt 20 évben, igazából csak Szíriánál mondtak álljt.
süti beállítások módosítása