Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Vér és Könnyek

Etnikai feszültségek, háborúk, és elnyomás. Vér és könnyek minden mennyiségben a világ egzotikus helyeiről. Egy hírfüggő proli szemszögéből.

Friss topikok

Címkék

30y (1) Afrika (2) Al-Aszad (3) alavita (3) Aleppo (2) Amara (1) Amira (1) Ázsia (3) Barack Obama (1) Basr (1) Bejrút (1) berber (1) Berri (1) Boko (1) buddhizmus (1) Burma (1) csata (1) drog (1) dzsihad (1) dzsihád (1) Dzson (1) dzsungel (1) egyenjoguság (1) Észak (1) Fadela (1) fehér mudzsahedinek (1) FEMEN (1) feminizmus (1) franciák (1) Frangieh (1) Gemayel (1) háború (5) hajó (1) Haram (1) harc (1) Hezbollah (1) Igbo (1) insta (1) Irán (1) Iszlám (5) Jihad (1) John Kerry (1) kamikaze (1) Karen (1) katasztrófa (1) Kim (1) Kína (1) kommunizmus (1) Korea (1) közel-kelet (1) Közel-Kelet (3) kurdok (1) légicsapás (1) Libanon (1) Líbia (1) lol (1) mellek (1) Ne (1) népirtás (2) Nigéria (1) Nimitz (1) nukleáris (1) Obama (2) olaj (1) olajfolt (1) ópium (1) Osama Bin Laden (1) polgár (1) repülőgép-hordózó (1) Rohingja (1) RPG-7 (1) Sabina Selimovic (1) Samra Kesinovic (1) selfie (1) Shan (1) Shell (1) Száhel (1) Szaud Arabia (1) Szíria (4) szunni (1) T-72 (1) tengeri (1) terrorizmus (2) Thaiföld (1) tinik (1) tuareg (2) Tunézia (2) ujságírok (1) Un (1) ütközet (1) városi harc (1) videó (1) Win (1) yolo (1) Yoruba (1) Címkefelhő

Wannabe #Wahabbi mert #YOLO lesz

2014.04.24. 16:24 Körzeti Meghízott

Az index felfedezte magának a háromnapos DailyBeast cikket, amit aztán jó érzékkel ki is tett a címlapra. Mégis mi lehetne félelmetesebb egy bénán szelfizett fehér tinicsajnál nikábban, aki éppen a #Jihadra készül? Attól tartok sok minden, de erről majd később.

Az állítás, ami szerint a török titkosszolgálat már bemérte a telefonjaikat, azért sokat elárul, hogy mennyi fogalma van ennek a két különleges hópihének az alacsony-intenzitású konfliktusok, taktikai realitásairól. Valószínűleg már Isztanbulban kikapcsolták őket, mer lemerültek és nem volt mini-usb senkinél. #SADFACE. De végülis tök mindegy, mert a német T-Mobile net előfizetés már úgysem volt jó mar „Görögbe” szóval sehogy se lehet felnyomni halott Alavitákról, és az új egzotikus pasiról a fotókat.

#GPOY me n my #choppa #swag

Az ijesztgetésnek persze nincs vége. Az állítás, amely szerint a dzsihadista csoportok főleg, Nyugat-Európából hozzák az élőerőt egyszerűen nem igaz. Ha igaz lenne, akkor valószínűleg már nem lenne semmilyen háború Szíriában. Amit elfelejtenek ilyenkor, hogy bár tényleg feszült a helyzet a Közel-Keleten, a legtöbb ilyen fegyveres konfliktus még mindig – és szinte kivétel nélkül – moszlim-moszlim háború.

A mártír anyagnak pedig ettől vannak sokkal jobb forrásai. A fent belinkelt tanulmányban is jól látható, hogy többnyire Szaúdiak az áldozatok. Egyrészről mert Szaúd-Arábia egy iszonyatosan frusztrált ország, ahová mióta betörtek, a plázák, a mozik meg a légkondicionálás, egyre és egyre nehezebb lesz magukkal vinni a Wahabita tanításokat a Dodge Pickupjukban. Másrészről pedig, az Arab félsziget, már az Iszlám előtti időkben is olyan hely volt, hogy az #alteros egyéniségek nem húzták sokáig a törzsi viszályokban. Ezért szokás a gazdagabb családokban a fiukat Szíriába/Irakba/Afganisztába küldeni egy kicsit, hogy kieresszék a gőzt. Osama Bin Laden sztorija gondolom elég ismerős. A második ország Líbia, amiről szerintem mindenki hallott eleget az utóbbi időben.

Elég nyilvánvaló, hogy nyugatiak nem sok jóra számíthatnak mellettük akármilyen naivak. Biztos vagyok benne, hogy ugyanazt fogják csinálni, mint akármelyik Nyugaton megpuhult család, egy Tunéziai all-inclusiveon: Panaszkodnak a vécékről, és próbálnak majd térerőt keresni, hogy lecsekkolják hányan tagelték be őket Facebookon. A szíriai gerilla veteránoknak biztos presztízs lehet mutogatni ezeket, a fehér hóvirágokat a sivatagban, de egy idő után nagyon fárasztó lesz, olyannal együtt olyannal hasalni valami aleppói hátsó kertben, aki azt hiszi, mindent jobban tud. Elvégre milyen muzulmán család és gyerek kapcsolat az, ahol a lány nemhogy, csak megszökik, hanem még idegen férfiakkal, chatel az interneten az apja engedélye nélkül?

OMG new Bin Laden is #ontheblock #jihadswag #YOLO

Nem tudom, mi lehet igaz ebből a szex rabszolgaságból, de autót vezetni egy pokolgéppel megrakva mindenki tud, sőt Kalasnyikovval lőni is, ha van két keze. Ott pedig ezekre az állásokra már túljelentkezés van, és a szomszédból jön a képzett munkaerő. A Szíriai lázadóknak sokkal nagyobb szükségük lenne egy közös parancsnokságra, fegyelemre, és tankokra, mint ilyen #egyéniségekre.

Visszatérve arra, hogy „400 brit alattvaló szolgál Szírában”: a top 3 mártírból egyet öngyilkos merénylőnek használtak fel (ami nem éppen a mudzsahedin tápláléklánc csúcsa), a másikat pedig tisztázatlan körülmények között lelőttek, a harmadikat meg elkapták Asszadék, jól mutatja, mennyire illeszkednek be. Továbbá 400 ember egy olyan országból, ahol másfél millió pakisztáni él azért nem olyan jó arány.

De ezek szerint Bécsben sem jobb a helyzet. Ha a százhatvenezer bécsi muzulmánból ez a két 30Y rajongó a #legdzsihádkompatibilisebb harcos, akit ki tudnak állítani, akkor azt hiszem, ideje lenne elgondolkozni, az ottani toborzóknak valami managementváltáson.

Ha egyszer ezek tényleg visszajönnek, erősen kétlem, hogy muzulmán Ramboként fogják irtani az szociáldemokrata kontinens kivétel nélkül nyugdíjas korú lakosait. Legföljebb dobozban valami olyasmi felirattal, hogy: nehezén túl vagyunk, elvettük tőle a telefont.

 

#LOL

Szólj hozzá!

Címkék: lol háború dzsihád tinik 30y insta dzsihad yolo Szíria Közel-Kelet Iszlám Líbia Tunézia selfie alavita Sabina Selimovic Samra Kesinovic fehér mudzsahedinek Jihad Szaud Arabia Osama Bin Laden

A bejegyzés trackback címe:

https://vereskonnyek.blog.hu/api/trackback/id/tr446082285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása